Bloggar & influencer recensioner

Inget stjärnbetyg tillgängligt
"Han är så nöjd med sin sjömanssvans."
Les Enfants a Paris - 10 september 2017

"Svansen har en helt unik naturlig rörelse som ser ut som en riktig fena när man simmar för att skapa illusionen av en riktig sjöjungfru/sjöman! Tillverkad av högkvalitativt neopren med en oförstörbar polypropeninsats, den är tillräckligt styv för att ge stark framdrivning, men med flex för att se ut som en riktig fena. Och de noggrant designade ärmsluten och fotfickan hjälper till att dölja fötter och vrister. Flytkraften i neoprenöverdraget kompenserar för vikten av monofenan, vilket gör att den känns lätt i vattnet och gör att du kan simma längre med mindre ansträngning.

"Montifenen skapar inte bara en realistisk sjöjungfrulook, den patenterade designen driver dig snabbt och effektivt genom vattnet, vilket gör att du kan simma upp till två gånger så snabbt med mindre ansträngning!

"Säkerhet är alltid av största vikt, och min son och jag gick igenom säkerhetsinformationen på webbplatsen tillsammans, och jag övervakade noga när han provade det i poolen. Min son tränade nära sidan av poolen innan simning, och han testade också hur man tar sig ut ur svansen i den grunda änden av bassängen. För att ta bort svansen när som helst drar man bara ut ena foten ur fenan (lyft bara upp ett ben), sedan det andra benet och sedan det är en enkel fråga om att dra ner svansen. Det är lätt och lossnar helt enkelt. Det har inte varit några problem alls, men jag känner att noggrann övervakning är viktig med poolspel i allmänhet, vi tittar alltid på Alexander när han är i poolen."

Läs hela recensionen

Inget stjärnbetyg tillgängligt
"Säg ja till sjöjungfrusvansen!"
Eventful Moms - 29 maj 2017

"Det finns många rabatterade sjöjungfrusvansar, men recensionerna är inte särskilt bra. Även om det finns några klistermärken, har Fin Fun Mermaid Tail de bästa recensionerna. Sjöjungfrusvansen finns i en mängd olika färger och storlekar, från småbarn till vuxen Tänk på att du också kommer att behöva Fin Fun Mermaid Monofin annars kan du inte riktigt simma som en sjöjungfru. Priset är 1 054,99 kr -1 515,99 kr för båda och jag vet att det låter galet, men det är helt värt priset."

Inget stjärnbetyg tillgängligt
"Jag gillar att designen verkar vara gjord för säkerheten."
Christina refford (coola mammaval) - 27 juli 2016

"Det coolaste du kommer att stöta på i vattnet i sommar kan vara min dotter, som har förvandlat sig från en normal 13-åring till en fullfjädrad sjöjungfru...

"...Även om jag var nervös över att släppa mitt barn i vattnet iförd något som hindrar varje ben från att sparka självständigt, är jag nu övertygad om att det är en fantastisk vattenleksak för de barn som är starka simmare.

"...Det tog bara min dotter några minuters träning för att få ner sparkrörelsen med båda benen ihop, och börja cruisa genom vattnet.

"...Jag gillar att designen verkar vara gjord för säkerhet. Flippern är "flytkraftsneutral", vilket betyder att den inte tynger ner barnens ben och inte heller försöker flyta dem till toppen av poolen. Och de flesta viktigare är att Monofin Flippers neopren håller fötterna på plats utan remmar, men är lätt nog att sparka igång om slitaget blir trött eller nervöst."

Läs hela recensionen

Inget stjärnbetyg tillgängligt
"Även med att jag äger min älskade silikonsvans, tar jag fortfarande milen på min tyg Fin Fun sjöjungfrusvans"
Mermaid Phantom - 9 mars 2017

"Även med att jag äger min älskade silikonsvans, tar jag fortfarande milen på min tyg Fin Fun sjöjungfrusvans när humöret för sjöjungfrun slår till. Min tygsvans kostade mig inte så mycket pengar, så jag behöver inte oroa mig så mycket om jag råkar skrota den mot en grov yta, haka fast den på en kvist eller rulla runt med den i sanden. Den är också mycket lättare att rengöra än svansen jag bär för professionella evenemang och väger mycket mindre... vilket betyder att jag behöver ingen som bär lil ol' hjälplös mig till vattnet! Att glida ner i det kräver inte och besvärligt mycket smörjning heller, vilket alltid är ett plus! ;D"

Läs hela recensionen

RECENSIONER

Inget stjärnbetyg tillgängligt
"Jag önskar att brittiska leverantörer var lika effektiva."
Gretta h. - 6 februari 2018

"Tack för din fantastiska service! Bara 72 timmar från beställning till mottagande här i Storbritannien. Mitt barnbarn är överlycklig! Jag önskar att brittiska leverantörer var lika effektiva."


"Den här svansens hållbarhet är fenomenal."
Katy m. - 24 juli 2017

"Svansen är vacker, de två olika färgerna kontrasterar varandra fint, men smälter vackert. Hållbarheten på denna svans är fenomenal på grund av det nya svansskyddet. Tack finkul, du har bytt tygsvans för alltid!"


"Jag tar med mig min till mitt gym och det är väldigt roligt."
Jessica - amazon recension - 24 augusti 2017

"Dessa är fantastiska! Perfekt för alla åldrar, jag är 23 år och med detta får jag leva ut min barndomsdröm haha. Det är också ett fantastiskt träningspass, jag tar med mig min till mitt gym (24h fitness låter dig använda dem) och det är väldigt roligt. Materialet är superstretchigt så jag skulle rekommendera att gå ner en storlek."


"3 sjöjungfrur, 1 familj!"
Mamma 2 3 sjöjungfrur - 11 juli 2017

"Köpte våra 2 tonårsdöttrar svansar och monofenor till jul. Vår 24-åriga dotter blev genast AVUNDSUND! Så vi gav henne clownfisksvansen och monofenan. Det har varit otrolig tid för att binda ihop dessa 3 damer!!! De ser till att att ta timeout för att simma med varandra en gång i veckan trots att de bor i olika städer. Tack så mycket för att du förverkligade en otrolig dröm för våra döttrar!"


"Fantastisk kvalitet och design."
Mermaid karma - amazon recension - 4 april 2016

"Jag är 5'11" och lite tjock. Det vuxna mediet passade ganska bra men var något säckigt. Designen är fantastisk och i vattnet ser huden så verklig ut! Jag var försiktig med den här svansen till en början eftersom den "fluke" monofen såg för liten ut för min preferens. Låt mig bara säga att den här svansen simmar perfekt! Det är den perfekta storleken! Så förälskad i deras monofindesign mycket bekväma! Jag underskattade den här svansen! ~Sjöjungfru Karma~"

Inget stjärnbetyg tillgängligt
"Hon simmar så fort i den."
Janice miller - 21 juli 2016

"Jag ville bara tacka dig så mycket för din fantastiska sjöjungfrusvans! Min 5-åring såg din produkt på YouTube Kids och bad mig om en sjöjungfrusvans. Jag sa till henne att jag skulle köpa den åt henne om hon lärde sig simma , och två månaders lektioner senare visade hon mig fyra olika slag!!! Hon var så motiverad! Sjöjungfrusvansen är verkligen underbar och hon simmar så fort i den - alla gjorde så mycket väsen av den när hon använde den i poolen. Tack så mycket! Jag köper en andra färg idag för att överraska henne."

Inget stjärnbetyg tillgängligt
"Väldigt realistiskt utseende."
N. balsom - 9 februari 2016

"Förpackningen är förvånansvärt charmig. Det är svårt att göra en kartong vacker. Men de gjorde det. När du öppnar den hoppar havsvattnet blått ut mot dig. A+ vid presentation.

Passform - svansen var perfekt längd och omkrets för en normal storlek 12. Min dotter är en solid 12:a och normalt får jag 14 bara så att hon kan växa in i den, därför var jag orolig. Men 12-svansen är perfekt även med lite utrymme för tillväxt

Fin passform - jag hade svårt att få min dotters fötter genom de små hålen första gången. Det berodde visserligen på att jag var full av tvivel och inte ville böja eller slita något. Det fanns inga instruktioner om hur man gör det (som om fötterna ska vara blöta för att göra det lättare). Men så sa jag till mig själv att det måste fungera så jag satte bara lite omph i det och såg till att materialet var högt ovanpå hennes fot och verkligen drog tyget över hälen. Det fungerade. 2:a och 3:e gången gick mycket smidigare och snabbare

Väldigt realistiskt utseende. Lite dyr men inte tillräckligt för att hindra mig från att köpa. Familjeägt företag - så jag stöder det."

Inget stjärnbetyg tillgängligt
"Det här kan hjälpa någon med en funktionsnedsättning."
Carrie nash - 23 oktober 2015

"Ett stort tack till ditt företag för en mycket snygg och enkel design. Min dotter som är 17 år har cerebral pares och har simmat sjöjungfrustil i flera år. Vi gav henne en av dina monofenor och en kostym igår kväll och hon kunde omedelbart simma snabbare och mer fritt än någonsin tidigare. Hon sjöjungfrusimmade i 45 minuter i sträck. Hålsystemet i neoprenfötter är precis rätt för en tjej med spasticitet. De plastformade fothålen (i andra fenor) fungerar inte alls. Bara tänkte att du borde veta hur detta kan hjälpa någon med en funktionsnedsättning!!"


"Säker sjöjungfrufena."
Cathy - amazon recension - 14 augusti 2017

"Den här fenan och svansen är så mycket snyggare än någon annan jag har sett. Passformen är perfekt, och fenans design gör den så mycket säkrare än andra. Ditt barns fötter är inte fastspända i fenan. Fenan är som ta på sig ett par strumpor. Det är så mycket lättare att ta av sig snabbt och säkert. De har till och med en säkerhetsvideo på sin hemsida. Jag är väldigt, väldigt nöjd, och det är mitt barnbarn också."


"Lätt att ta på och av"
Melanie j. - amazon recension - 6 augusti 2017

"Min dotter älskar verkligen svansen. Den passar henne ganska bra, den är lite stor i midjan men inget som en hårslips inte kan fixa. Kvaliteten är riktigt bra, så länge du underhåller fenan enligt anvisningarna, det verkar som om det kommer att hålla länge. Lätt att ta av och på. Inga negativa effekter på svansen som jag kan se. Det krävs bara träning för att lära sig simma i den."


"De nya svansspetsarna är en fantastisk förbättring"
Bela56 - 29 juli 2017

"Den här svansen är helt otrolig! Svansen i sig har fantastiska livfulla färger och en behaglig glans också. Svans till fluke har en fin övergång. Flycklinjerna är underbara och de nya svansspetsarna är en fantastisk förbättring! Mycket imponerad av denna svans . Ta den medan du kan du kommer inte ångra dig ;)"


"Känn dig som en sjöjungfru"
Carrie mercatel - Amazon-recension - 5 augusti 2017

"Den här produkten överträffade mina förväntningar. Tyget är inte genomskinligt som andra, stretchen är perfekt, färgerna är levande, monofenan är bekväm (ingen gnidning) och välgjord, äntligen passar den som handen i handsken. Om du vill ha damen det köps för att känna sig som en sjöjungfru, jag försäkrar dig att detta är den perfekta produkten! Tack Fin Fun"


"Bättre än andra monofenor med justerbar rygg."
Jacqueline - amazon recension - 25 juli 2017

"Jag köpte den här för min dotters "sjöjungfruläger." Hon älskar absolut sin fena och har varit avundsjuk på alla andra sjöjungfrur på hennes läger. Hon gillar hur monofenen känns på hennes fötter bättre än andra monofenar med justerbar rygg. Den enda problem vi har haft med svansen är passformen runt min dotters midja. Jag köpte en storlek 8 eftersom hon bär den storleken i kläder. Så här i efterhand borde jag ha köpt henne en 6:a på grund av det stretchiga lycramaterialet. Mitt enda förslag till förbättra denna produkt skulle vara att inkludera ett dragsko i midjan."


"Värd varenda krona."
corymichael - Amazon-recension - 3 augusti 2017

"Mitt barnbarn var så glad över att få sin sjöjungfrusvans. Den är vacker, välgjord och passar henne perfekt. Det är skönt att få vad man betalar för och den här svansen är värd varenda krona. Den kom snabbt också. Tack Fin Fun. Den det var ett nöje att göra affärer med dig!"